Австралийски футбол в Южния парк: Ела и опитай!

AFL Fans Bulgaria Ви кани на първата у нас обучителна сесия по Австралийски футбол, в която всеки може да се докосне до любимата игра на Зеления континент.

Заповядайте в Южния парк и научете как да ритате, подавате, хващате и дриблирате, а след това приложете наученото в двустранна „limited contact“ игра. Няма възрастови, полови или други ограничения, не е необходим никакъв опит. Все пак непълнолетни и малолетни могат да получат отказ да участват в двустранната игра.

За получаването и правилното прилагане на тези умения ще се погрижат членове на AFL Fans Bulgaria, сред които бившият национал на Исландия Йон Зофониашон, съоснователят на групата Атанас Кирачин и, разбира се, откърмен с любов към играта австралиец.

Ще се постараем и да обясним по най-достъпен начин правилата на този спорт, като за целта сме изработили и специални информационни книжки.

Всичко това ще бъде гарнирано с традиционни домашни специалитети, любими на озитата, които вървят отлично с бира. Настроението ще оцветим допълнително с музика от Австралия, за да ни върви по ноти.

Ще ни откриете в края на главната алея „Роналд Рейгън“ зад съоръженията за фитнес на открито. При обстоятелства, непозволяващи ни да използваме това пространство, ни потърсете на Голямата поляна.

Събитието се организира с подкрепата на AFL Europe.
Благодарим на Telstra за предоставената ни специална тренировъчна топка Sherrin Precision.